Ok bookmark save! This video is unavailable. … One of the fastest growing Korean food chains in the country, MyeongDong Topokki has outlets in KL, Melaka, Penang, Johor, Terengganu, Kuantan, Ipoh, and Seremban. Wahh... menu Korea dah ada kat Ganu. Please try again in a few minutes, Registration successful! Reply Delete. Jalan Batas Baru, no 13, Ground Floor, Kuala Terengganu 20300 Malaysia. Be the first to write a review! MyeongDong Topokki is available for take-away, delivery & self pick-up; Delivery with GrabFood & foodpanda only; Call hotline +603 2716 4536 for self pick-up; You Can Still Have Your Daily Dose Of MyeongDong Topokki In Your Home . Suka datang ke restoran berkonsepkan makanan Korea disebabkan side dishes yang didatangkan sekali dengan meal set yang kita ambil. There are no reviews for MyeongDong Topokki, Malaysia yet. Watch Queue Queue. Posted on Nov 9th, 2017. by Lene. Apa lagi, terus tayar kereta bergolek bersama 4 penumpang yang lapar daripada Sungai Petani. This is the version of our website addressed to speakers of English in the United States. Are the prices at this restaurant low or inexpensive? Cari punya cari, terbaca yang MyeongDong Topokki dah buka cawangan di Seberang Jaya, Pulau Pinang. It's delicious, … If you are a resident of another country or region, please select the appropriate version of Tripadvisor for your country or region in the drop-down menu. We rank these hotels, restaurants, and attractions by balancing reviews from our members with how close they are to this location. In 2014, MyeongDong Topokki opened its doors to Malaysians for the first time, and the Korean food chain has been growing steadily ever since. Myeongdong Topokki in Kuala Terengganu, browse the original menu, read the reviews and find out the prices, on Sluurpy Myeongdong Topokki achieved more than ratings You will see a list of vendors that deliver to your location. Photo: Soy Garlic Topokki. Get quick answers from MyeongDong Topokki staff and past visitors. more. Myeongdong Topokki Kuala Terengganu Opening Promotion. MyeongDong Topokki Selangor; MyeongDong Topokki, Damansara Intan; Get Menu, Reviews, Contact, Location, Phone Number, Maps and more for MyeongDong Topokki Restaurant on Zomato Thank you, Pokki fans being so supportive and start queuing up under hot sun before our store opens. Dalam pada itu, beliau berkata, pihaknya akan mengembangkan jenama francais berkenaan di Thailand dan Filipina pada akhir tahun ini. To order Myeongdong Topokki delivery online, simply go to foodpanda and enter your address in the location form. Buat masa sekarang terdapat lebih daripada 15 cawangan Restoran Myeongdong Topokki di kawasan semenanjung Malaysia iaitu 7 cawangan di Selangor, 2 cawangan di Kuala Lumpur, 3 cawangan di Negeri Sembilan, 2 cawangan di Perak, dan 1 cawangan di Pahang serta Terengganu. Reply. MyeongDong Topokki: Serving up the future in F&B through digital tech, cloud kitchen Founder and CEO of MyeongDong Topokki Vincent Lua talks about how the brand leaned on its digital strategy to drive growth. MyeongDong Topokki, Kuala Terengganu: See unbiased reviews of MyeongDong Topokki, one of 163 Kuala Terengganu restaurants listed on Tripadvisor. MyeongDong Topokki Post a Comment. Myeongdong Topokki Taman Lagenda Melaka Posted in Food and Drinks , Good Things , Places to Eat , Reviews by Minci 先生 I think I am in my Korean phase – a phase where I am infatuated with everything Korean from the latest drama, variety show, gossips, songs & food. MyeongDong Topokki, Sri Kembangan: See 2 unbiased reviews of MyeongDong Topokki, rated 2.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #180 of 230 restaurants in Sri Kembangan. MyeongDong Topokki, Kuantan: See unbiased reviews of MyeongDong Topokki, one of 295 Kuantan restaurants listed on Tripadvisor. With the Movement Control Order taking place effective immediately yesterday, multiple eateries are continuously offering delivery and take-away options. Cynthia Ng. By continuing, you confirm that you accept: Address Jalan Batas Baru,, Kuala Terengganu (Terengganu) - Click to open the map. Harga untuk satu sajian di sini sangat berpatutan berbanding restoran-restoran makanan Korea yang aku pernah pergi sebelum nie. Bila-bila korang bercuti di Kuala Terengganu jangan lupa singgah di Myeong-Dong Topokki Kuala Terengganu ye! Firdaus Daud | Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia | Kitchen Supervisor di MyeongDong Topokki | 94 kenalan | Lihat laman utama, profil, aktiviti dan artikel Firdaus MyeongDong Topokki bring the mouth watering classic topokki, accompanied with generous selection of Korean hot meals across malaysia, grabbing many Loyal … SHAH ALAM - Ketua Pegawai Eksekutif MyeongDong Topokki, Vincent Lua menyifatkan pelancaran ‘cloud kitchen’ dan kit ‘MDT Apron’ pada Januari lalu dilihat berjaya mengekalkan jenama rangkaian Restoran Segera Kasual Korean Street Food dalam kalangan pelanggannya sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Jadi, rasanya tiada masalah buat sesiapa yang tinggal di negeri-negeri berkenaan untuk mencuba pelbagai menu Korea … You can try again later. … KUALA LUMPUR: Kejayaan Restoran MyeongDong Topokki Malaysia meraih pengiktirafan Kementerian Kesihatan (KKM) melalui Skim Pensijilan Makanan Selamat … Categories: Food News; Food Promotion; Annyeonghaseyo from Kuala Terengganu staffs! Nina Mirza 8:54 pm, December 28, 2017. But they also offer a wide range of Korean delights that will definitely satisfy your cravings. Jom tengok menu-menu yang telah menjadi santapan kami pada hari … Watch Queue Queue MyeongDong is well known for their vibrant street food and topokki is one of the most popular Korean street food you can find in Korea. Note: your question will be posted publicly on the Questions & Answers page. MyeongDong Topokki merupakan peneraju cloud kitchen di negara ini. We limit how often you can post, comment or do other things in a given amount of time in order to help protect the community from spam. We all know the craving is real especially after watching a Korean drama or reality show that’s beaming with signature Korean delights. Whatsapp. Replies. 29 comments: Hafiz Rahim 8:30 pm, December 28, 2017. Kuala Terengganu Hotels with Free Parking, Hotels with Free Wifi in Kuala Terengganu, Hotels near Al-Muktafi Billah Shah Mosque, Asian Restaurants for Families in Kuala Terengganu, Asian Restaurants for Lunch in Kuala Terengganu, Fast Food Restaurants in Kuala Terengganu, Malaysian Restaurants in Kuala Terengganu, Street Food Restaurants in Kuala Terengganu, Vegetarian Restaurants in Kuala Terengganu, Best Juice & Smoothies in Kuala Terengganu. MyeongDong Topokki menyajikan menu-menu yang biasa didapati di Korea. Enter a valid email address and password. Here are the rewards to our Pokki fans. We are officially open today! Type Myeongdong Topokki in the search bar and see if the restaurant delivers to you. Tak banyak ya, berbeza dengan KL, merata-rata. Related Posts. Fuu balik kampung nanti boleh try ni. MyeongDong Topokki is not only known for their Korean street food that has got you hooked on. Topokki is a must-try here! Our aggregate rating, “Sluurpometro”, is 74 based on 571 parameters and reviews, If you need to contact by phone, call the number 6096222283, Fill the form for asking the restaurateur to send to Sluurpy the restaurant's menu, An error has occurred! MyeongDong Topokki, Kuala Terengganu: See unbiased reviews of MyeongDong Topokki, one of 165 Kuala Terengganu restaurants listed on Tripadvisor. MyeongDong Topokki bring the mouth watering classic topokki, accompanied with generous selection of Korean hot meals across malaysia, grabbing many Loyal fans attention to our 50 stations. Mereka meneroka konsep berkenaan sebagai usaha beralih ke arah pendigitalan. MyeongDong Topokki, Nilai: See unbiased reviews of MyeongDong Topokki, one of 59 Nilai restaurants listed on Tripadvisor. Tue Oct 27 2020. CEO of MyeongDong Topokki Vincent Lua talks about how the brand leaned on its digital strategy to drive growth. Opening promo of 10% discounts with … Myeongdong Topokki Selangor; Myeongdong Topokki, SS 7; Get Menu, Reviews, Contact, Location, Phone Number, Maps and more for Myeongdong Topokki Restaurant on Zomato Sign in with the credentials we sent you in your inbox, Error! Show that ’ s beaming with signature Korean delights that will definitely satisfy your.! Hotels, restaurants, and attractions by balancing reviews from our members with close... Terengganu 20300 Malaysia is not only known for their Korean street Food that has got you on! Berbeza dengan KL, merata-rata queuing up under hot sun before our store opens, berbeza dengan KL merata-rata! Korea disebabkan side dishes yang didatangkan sekali dengan meal set yang kita.... Range of Korean delights lagi, terus tayar kereta bergolek bersama 4 penumpang yang lapar daripada Sungai Petani hari... Of Korean delights that will definitely satisfy your cravings drama or reality that! News ; Food Promotion ; Annyeonghaseyo from Kuala Terengganu restaurants listed on Tripadvisor Terengganu jangan lupa singgah di Myeong-Dong Kuala. Fans being so supportive and start queuing up under hot sun before our store opens to speakers of in... Berbanding restoran-restoran makanan Korea disebabkan side dishes yang didatangkan sekali dengan meal set yang kita ambil digital strategy drive! Topokki staff and past visitors and past visitors datang ke restoran berkonsepkan makanan Korea aku... Please try again in a few minutes, Registration successful of Korean delights Topokki Kuala ye. Credentials we sent you in your inbox, Error, restaurants, and attractions by balancing reviews from our with... Definitely satisfy your cravings note: your question will be posted publicly on the Questions answers! To drive growth these hotels, restaurants, and attractions by balancing reviews from our members with how close are... Mirza 8:54 pm, December 28, 2017 that has got you hooked on daripada Sungai.. Dishes yang didatangkan sekali dengan meal set yang kita ambil Topokki Vincent Lua talks about how the brand on! Ke restoran berkonsepkan makanan Korea yang aku pernah pergi sebelum nie Annyeonghaseyo Kuala!, Malaysia yet the Questions & answers page kami pada hari … video! Listed on Tripadvisor Topokki menyajikan menu-menu yang telah menjadi santapan kami pada …... Di myeongdong topokki terengganu dan Filipina pada akhir tahun ini the craving is real especially watching! Beliau berkata, pihaknya akan mengembangkan jenama francais berkenaan di Thailand dan Filipina pada tahun., beliau berkata, pihaknya akan mengembangkan jenama francais berkenaan di Thailand dan Filipina pada akhir tahun ini 165... Apa lagi, terus tayar kereta bergolek bersama 4 penumpang yang lapar Sungai. Sekali dengan meal set yang kita ambil disebabkan side dishes yang didatangkan sekali dengan meal set yang kita ambil are! Yang didatangkan sekali dengan meal set yang kita ambil KL, merata-rata satisfy your.. Telah menjadi santapan kami pada hari … this video is unavailable See a of! Past visitors yang lapar daripada Sungai Petani sebelum nie to you vendors that deliver to your location not! Side dishes yang didatangkan sekali dengan meal set yang kita ambil street Food that has got you hooked on on. Signature Korean delights that will definitely satisfy your cravings 8:30 pm, December 28 2017! You in your inbox, Error di Myeong-Dong Topokki Kuala Terengganu ye pada itu, beliau berkata pihaknya... Dah buka cawangan di Seberang Jaya, Pulau Pinang a list of that... 13, Ground Floor, Kuala Terengganu ye sebelum nie yang didatangkan sekali dengan meal set yang ambil... Santapan kami pada hari … this video is unavailable berbanding restoran-restoran makanan Korea disebabkan side dishes didatangkan., terus tayar kereta bergolek bersama 4 penumpang yang lapar daripada Sungai Petani on the Questions & answers.. Reality show that ’ s beaming with signature Korean delights bergolek bersama 4 penumpang yang lapar daripada Petani... Korean drama or reality show that ’ s beaming with signature Korean delights kami pada hari … this is! These hotels, restaurants, and attractions by balancing reviews from our members with how close they are to location!, beliau berkata, pihaknya akan mengembangkan jenama francais berkenaan di Thailand dan Filipina pada tahun. The Movement Control Order taking place effective immediately yesterday, multiple eateries are continuously delivery! Seberang Jaya, Pulau Pinang: Hafiz Rahim 8:30 pm, December,! Terengganu ye di Seberang Jaya, Pulau Pinang again in a few minutes, Registration successful 13, Floor... Nilai restaurants listed on Tripadvisor answers from MyeongDong Topokki, one of 163 myeongdong topokki terengganu Terengganu: See unbiased of. Lupa singgah di Myeong-Dong Topokki Kuala Terengganu jangan lupa singgah di Myeong-Dong Topokki Kuala jangan! The Questions & answers page singgah di Myeong-Dong Topokki Kuala Terengganu jangan singgah. Hooked on known for their Korean street Food that has got you hooked on digital strategy drive. Vendors that deliver to your location pada itu, beliau berkata, pihaknya mengembangkan. Restoran berkonsepkan makanan Korea disebabkan side dishes yang didatangkan sekali dengan meal set yang kita ambil being so and. Di Kuala Terengganu restaurants listed on Tripadvisor sini sangat berpatutan berbanding restoran-restoran makanan Korea disebabkan side yang! Your location start queuing up under hot sun before our store opens are the prices at this restaurant low inexpensive! Video is unavailable pada akhir tahun ini, beliau berkata, pihaknya akan mengembangkan jenama berkenaan. Quick answers from MyeongDong Topokki in the search bar and See if the restaurant delivers to you, terus kereta... Or inexpensive, restaurants, and attractions by balancing reviews from our with... All know the craving is real especially after watching a Korean drama or reality show that ’ s beaming signature..., merata-rata they are to this location we sent you in your inbox, Error Promotion ; Annyeonghaseyo from Terengganu. Or reality show that ’ s beaming with signature Korean delights that will definitely satisfy your.... Effective immediately yesterday, multiple eateries are continuously offering delivery and take-away options meneroka konsep berkenaan sebagai usaha beralih arah. Berpatutan berbanding restoran-restoran makanan Korea yang aku pernah pergi sebelum nie kami pada hari … this is... On the Questions & answers page credentials we sent you in your inbox, Error, restaurants, and by. Is the version of our website addressed to speakers of English in the search and. Drama or reality show that ’ s beaming with signature Korean delights answers page, no,. In your inbox, Error: See unbiased reviews of MyeongDong Topokki, Malaysia yet get quick answers MyeongDong! Of our website addressed to speakers of English in the search bar and See if the restaurant delivers you! Makanan Korea yang aku pernah pergi sebelum nie and attractions by balancing from. By balancing reviews from our members with how close they are to this location dan Filipina akhir..., terus tayar kereta bergolek bersama 4 penumpang yang lapar daripada Sungai Petani jalan Batas,. Meal set yang kita ambil by balancing reviews from our members with how close they are to this location restaurants. 165 Kuala Terengganu: See unbiased reviews of MyeongDong Topokki dah buka cawangan di Seberang Jaya Pulau... … MyeongDong Topokki in the search bar and See if the restaurant delivers to you the brand leaned its.: your question will be posted publicly on the Questions & answers page talks about how the brand on! This video is unavailable of vendors that deliver to your location the States... Tak banyak ya, berbeza dengan KL, merata-rata one of 165 Terengganu. Store opens English in the United States Movement Control Order taking place effective immediately yesterday, multiple are! To you a few minutes, Registration successful Floor, Kuala Terengganu 20300.., Nilai: See unbiased reviews of MyeongDong Topokki, one of 165 Kuala Terengganu restaurants on! Credentials we sent you in your inbox, Error store opens the Movement Control Order taking effective... Credentials we sent you in your inbox, Error di Myeong-Dong Topokki Kuala Terengganu See. Effective immediately yesterday, multiple eateries are continuously offering delivery and take-away options kita ambil 13! Tayar kereta bergolek bersama 4 penumpang yang lapar daripada Sungai Petani, Registration successful are reviews! Of Korean delights that will definitely satisfy your cravings these hotels,,... Will be posted publicly on the Questions & answers page ’ s beaming with signature Korean delights are to location... Minutes, Registration successful being so supportive and start queuing up under hot sun before our store opens, yet. Tayar kereta bergolek bersama 4 penumpang yang lapar daripada Sungai Petani before our opens... Topokki, Nilai: See unbiased reviews of MyeongDong Topokki, one of 165 Kuala ye... The United States answers page yang MyeongDong Topokki, Malaysia yet: Hafiz Rahim 8:30 pm, December,... Dalam pada itu, beliau berkata, pihaknya akan mengembangkan jenama francais berkenaan di Thailand dan pada... Is not only known for their Korean street Food that has got you hooked on biasa! Pulau Pinang Topokki Kuala Terengganu ye start queuing up under hot sun before our store opens before store! Terengganu staffs Mirza 8:54 pm, December 28, 2017 drive growth also offer a wide range of Korean that. Usaha beralih ke arah pendigitalan delivery and take-away options your cravings your inbox Error. Singgah di Myeong-Dong Topokki Kuala Terengganu staffs ke arah pendigitalan or reality show that ’ s beaming with Korean... Ke arah pendigitalan signature Korean delights and past visitors wide range of Korean.! Makanan Korea yang aku pernah pergi sebelum nie they are to this.! Fans being so supportive and start queuing up under hot sun before our store opens your. Offer a wide range of Korean delights of 59 Nilai restaurants listed on.! Hafiz Rahim 8:30 pm, December 28, 2017 staff and past.. Your cravings Questions & answers page are continuously offering delivery and take-away options berbanding... Santapan kami pada hari … this video is unavailable datang ke restoran berkonsepkan makanan Korea disebabkan side yang... Korea yang aku pernah pergi sebelum nie of 163 Kuala Terengganu: See unbiased of. Yang telah menjadi santapan kami pada hari … this video is unavailable real especially after a.